Βοήθεια

DJ katsarakias Μουσική Ηχητική Φωτιστική

DJ katsarakias Μουσική Ηχητική Φωτιστική

Αποθηκεύθηκε
0
Καμία αξιολόγηση ακόμα

Κατηγορίες: DJs - Μουσική επιμέλεια, Ζωντανή Μουσική, Ηχητικά, Φωτισμός
Περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι
Νομός: Αττικής και Ν. Πειραιώς

Τα στοιχεία άμεσης επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο, κινητό και email, είναι ορατά μόνο όταν ο κάτοχος της καταχώρησης βρίσκεται σε κάποιο από τα premium πακέτα. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί του, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ


Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, αμεσότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, συνέδριο, event κ.α.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας αποτελείται από μεγάλη γκάμα και είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση για να καλύψει την εκδήλωσή σας όσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος που διατίθεται.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας προσαρμόζονται ανάλογα με το πλήθος των καλεσμένων, το χώρο που έχουν να καλύψουν αλλά και τις δικές σας επιθυμίες σε οπτικοακουστική κάλυψη.

Οι Dj γάμου εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα της ηχητικής κάλυψης των εκδηλώσεων σας.
Ο γάμος και συγκεκριμένα η δεξίωση του γάμου είναι μια μαγική και ονειρεμένη ημέρα η οποία θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας, σαν μια ημέρα χαράς και διασκέδασης.

Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι έρχεται οι Dj Katsarakias & Team να σας προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους πιο έμπειρους DJs την μουσική που θα σας κάνει να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε. 693.22.91.669


Κοινοποιήστε:

Αξιολογήσεις


0
Καμία αξιολόγηση ακόμα

Δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση ακόμα