Βοήθεια

Βοήθεια

Οδηγίες & βοήθεια

Δείτε σε αυτή την σελίδα, οδηγίες και βοήθητικά βίντεο για την καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας μας. Συνεχώς αυτός ο οδηγός θα ανανεώνεται με χρήσιμες πληροφορίες λειτουργίες, ρυθμίσεις και ενέργειες που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη εμπειρία του Greekevent.gr.

Για οποιαδήποτε έξτρα απορία που δεν σας καλύπτει αυτή η σελίδα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί ως μέλος στο Greekevent.gr, εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. Παρόλα αυτά, πρέπει να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του για να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες της σελίδας μας. Δηλαδή να κάνει επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, πατώντας το link που υπάρχει στο Email.

*Αν δεν βρίσκετε το email, θα πρέπει να κοιτάξετε μήπως έχει πάει στην "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" (Junk Emails)
Όλες οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις ενός μέλους, μπορούν να γίνουν μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.
Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις καταχωρήσεις σας, τα αγαπημένα σας, τις αξιολογήσεις σας, τα μηνύματά σας, τα στοιχεία του λογαριασμού σας και πολλά άλλα.
Κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει, έως και 3 καταχωρήσεις στον λογαριασμό του.
Οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν για πάντα. Παρόλα αυτά υπάρχουν δυνατότητες που είναι ενεργές μόνο στους Professional λογαριασμούς.
Περισσότερα για τις διαφορές και τις δυνατότητες του κάθε πακέτου, μπορείτε να δείτε εδώ
Στις λίστες μας, μπορείτε να κάνετε ταξινόμηση, αλφαβητικά, ανάλογα με την βαθμολογία και τον αριθμό των αξιολογήσεων
Η προεπιλεγμένη ταξινόμηση όμως, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και δουλεύει κάπως διαφορετικά.

Η προεπιλεγμένη ταξινόμηση εμφανίζει τις καταχωρήσεις με 3 διαδοχικές ταξινομήσεις:
 1. Premium καταχωρήσεις
 2. Υψηλότερη βαθμολογία καταχώρησης
 3. Αλφαβητικά

Με λίγα λόγια, πρώτα εμφανίζονται όσες καταχωρήσεις, ανήκουν σε Professional μέλη, από κάτω εμφανίζονται οι καταχωρήσεις που έχουν την ψηλότερη εσωτερική βαθμολογία και εφόσον 2 ή παραπάνω καταχωρήσεις παρουσιάζουν ίδια βαθμολογία, η τελική ταξινόμηση γίνεται αλφαβητικά.

Προσοχή: Η εσωτερική βαθμολογία, δεν έχει σχέση με τις αξιολογήσεις και τα αστέρια από τους επισκέπτες. Η εσωτερική βαθμολογία, διαμορφώνεται από τον αλγόριθμο της σελίδας μας.
Με την αύξηση της εσωτερικής βαθμολογίας, δίνεται η δυνατότητα και στις δωρεάν καταχωρήσεις να ανεβαίνουν πιο ψηλά από τις υπόλοιπες. Με αυτό τον τρόπο, διορθώνουμε την αλφαβητική "αδικία". Πχ. ο Χαριτίδης να βγαίνει στο τέλος, ενώ ο Αγγελόπουλος στην αρχή. Αν ο Χαριτίδης θα έχει υψηλότερη βαθμολογία από τον Αγγελόπουλο θα βγαίνει πολύ πιο ψηλά. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να βγει και πρώτος και ο Αγγελόπουλος τελευταίος.

Ας αναλύσουμε όμως πως διαμορφώνεται αυτή η βαθμολογία. Η βαθμολογία αυξάνει όταν η καταχώρηση είναι όσο γίνεται πιο πλήρης. Αρχικά μεγάλο ρόλο παίζει αν έχει οριστεί φωτογραφία στην καταχώρηση και δεν είναι ακόμα η default. Φυσικά, παίζει ρόλο και η ποιότητα της εικόνας, αν είναι κροπαρισμένη σωστά, τα χρώματα κλπ. Την βαθμολογία, επίσης επηρεάζει αρκετά αν υπάρχει περιγραφή, αν έχουν συμπληρωθεί σύνδεσμοι ιστοσελίδας και social accounts, τηλέφωνα, email, πρόσθετες φωτογραφίες κλπ.

Με λίγα λόγια, επιβραβεύουμε τα μέλη που έχουν ασχοληθεί με τις καταχωρήσεις τους και τις έχουν συμπληρώσει όσο περισσότερο μπορούν, καθώς θέλουμε να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες καταχωρήσεις στους επισκέπτες μας
Μερικές καταχωρήσεις, έχουν δημιουργηθεί αυτόματα από εμάς, και ακόμα δεν έχουν συσχετιστεί με κάποιο μέλος μας. Αυτές οι καταχωρήσεις έχουν βασική δομή, χωρίς έξτρα φωτογραφίες, φόρμα επικοινωνίας, δυνατότητα αξιολόγησης κλπ.

Αν αυτή η καταχώρηση, αφορά εσάς, μπορείτε να την διεκδικήσετε, απλά πατώντας, το κουμπί "Διεκδίκηση καταχώρησης". Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει τα στοιχεία και θα επικοινωνήσει μαζί σας και αν ταυτοποιηθεί η καταχώρηση θα περάσει στον λογαριασμό σας.

Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να εμφανίζεται η καταχώρηση σας στην σελίδα μας, πατήστε "Αναφορά καταχώρησης". Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μετά την επιβεβαίωση από εσάς, θα αφαιρέσουμε την καταχώρηση
Όταν διεκδικείτε και αποκτάτε την καταχώρησή σας, τότε σας ανήκει και μπορείτε να την επεξεργαστείτε.

Παράλληλα αποκτάτε και αρκετά πλεονεκτήματα:

 • Μεγαλύτερη βαθμολογία καταχώρησης για να βγαίνει πιο ψηλά στα αποτελέσματα *
 • Απόλυτος έλεγχος της καταχώρησής σας
 • Εμπλουτισμός στοιχείων επικοινωνίας
 • Εισαγωγή social λογαριασμών
 • Εισαγωγή περιγραφής
 • Εισαγωγή φωτογραφιών
 • Εισαγωγή βίντεο
 • Περισσότερες κατηγορίες
 • Περισσότερα φίλτρα καταχώρησης
 • Ενεργοποίηση φόρμας επικοινωνίας
 • Ενεργοποίηση αξιολογήσεων
 • Μελλοντικές προσθήκες του Greekevent.gr

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.