Βοήθεια

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας

Όροι χρήσης του Greekevent.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστότοπού μας. Οι όροι χρήσης έχουν γραφτεί με απλό κατανοητό τρόπο χωρίς ψιλά γράμματα και όχι συμβολαιογραφικού τρόπου γραφή. Με την επίσκεψη και την χρήση του ιστότοπού μας σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους χρήσης.

Στους όρους χρήσης περιλαμβάνεται το διαδραστικό κομμάτι μεταξύ μελών και ιστοτόπου καθώς και η λειτουργικότητά του. Δεν περιλαμβάνεται η πολιτική προστασίας απορρήτου. Για την πολιτική προστασίας απορρήτου, cookies και γενικά το GDPR μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Από εδώ και στο εξής για την αναφορά στον ιστότοπο Greekevent.gr μπορεί να χρησιμοποιούνται οι λέξεις «ιστοσελίδα», «σελίδα», «ιστότοπος» και «ιστοχώρος». Επίσης για την αναφορά σε επισκέπτες, μέλη, διαχειριστές και διεύθυνση της ιστοσελίδας, μπορεί να χρησιμοποιείται ο όρος «κοινότητα».

Περιήγηση στις σελίδες μας

Με την περιήγηση στις σελίδες μας μπορείτε να διαβάσετε τις στατικές σελίδες μας, να διαβάσετε άρθρα από το blog μας, να μας στείλετε μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας, καθώς και να εγγραφείτε ώς μέλος μας.

Περιήγηση στις καταχωρήσεις

Το Greekevent.gr είναι ένας κατάλογος επαγγελματιών που έχουν σχέση άμεση ή έμμεση με τον χώρο τον εκδηλώσεων. Με την περιήγησή σας στις σελίδες μας, μπορείτε δείτε την λίστα των συμβαλλόμενων επαγγελματιών, να αναζητήσετε μία καταχώρηση, να δείτε τις λεπτομέρειες της καταχώρησης, τα πολυμέσα που συνοδεύουν αυτή, τους συνδέσμους στα social media της καταχώρησης, το σύνολο αξιολογήσεων από άλλα μέλη καθώς και να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της καταχώρησης, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας της καταχώρησης είτε επικοινωνώντας άμεσα στα στοιχεία επικοινωνίας της καταχώρησης.

Περιεχόμενο μελών & επισκεπτών

Ως περιεχόμενο μελών και επισκεπτών, ορίζεται οτιδήποτε έχει δημιουργηθεί από μέλος ή επισκέπτη μέσα στις ιστοσελίδες μας. Περιεχόμενο είναι οτιδήποτε αφορά μία καταχώρηση, αξιολόγηση, μήνυμα προς καταχώρηση ή την σελίδα μας. Απαγορεύεται ρητά οτιδήποτε κείμενο, πολυμέσο, σύνδεσμος έχει να κάνει με παραπλάνηση, εξύβριση, προσβολή, ρατσισμό, ρητορική μίσους, ανεπιθύμητη διαφήμιση και προώθηση (spam), κακόβουλες πράξεις, πορνογραφία και ασέβεια προς την κοινότητα.

Εγγραφή ως μέλος

Με την εγγραφή ως μέλος στις σελίδες μας μπορείτε να αξιολογήσετε κάποια καταχώρηση, να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας, να προσθέσετε στην λίστα των αγαπημένων σας όσες καταχωρήσεις θέλετε και φυσικά να δημιουργήσετε τις δικές σας καταχωρήσεις εντελώς δωρεάν. Επίσης θα επωφεληθείτε και σε οποιεσδήποτε μελλοντικές υπηρεσίες θα ενσωματώνονται στην σελίδα μας.

Δημιουργία καταχώρησης

Ως μέλος έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε την δική σας καταχώρηση στον ιστότοπό μας. Με την προσθήκη αυτή μπορείτε να κοινοποιήσετε τα στοιχεία του επαγγέλματός ή της επιχείρησής σας, όπως τίτλο, περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, υπερσυνδέσμους σε social media σας, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

Απαγορεύονται ρητά οποιεσδήποτε καταχωρήσεις δεν έχουν σχέση με τα επαγγέλματα, τις κατηγορίες, το ύφος και την θεματολογία της σελίδας μας.

Ανάλογα με το πακέτο σας, μπορείτε να επωφεληθείτε και κάποιες έξτρα παροχές που αναλύονται στα πακέτα συνδρομών.

Να αναφέρουμε εδώ οτί η κάθε καταχώρηση θα πρέπει να αναφέρεται σε δική σας δραστηριότητα ή επιχείρηση. Διατηρούμε το δικαίωμα ως ιστότοπος να διαγράψουμε την οποιαδήποτε καταχώρηση που δεν σέβεται τους όρους χρήσης μας.

Αξιολόγηση καταχώρησης (Αποδέκτης)

Με την δημιουργία μιας καταχώρησης, αυτομάτως μπορεί κάποιος να σας αξιολογήσει. Η αξιολόγηση γίνεται μόνο από άλλα εγγεγραμμένα μέλη. Με το σύνολο των αξιολογήσεων προς την καταχώρησή σας, διαμορφώνεται το μέσο όρος της βαθμολογίας που είναι ορατό σε αρκετά σημεία της ιστοσελίδας. Μία αξιολόγηση είναι ορατή μόνο εφόσον εγκριθεί από κάποιο διαχειριστή. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούμε να εμφανιστούν αξιολογήσεις που δεν συμμορφώνονται με το «περιεχόμενο μελών & επισκεπτών» που αναφέρουμε παραπάνω.

Να τονίσουμε όμως οτί αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα αφαιρέσουμε μία αρνητική αξιολόγηση. Η ουσία της αξιολόγησης είναι να είναι αξιόπιστη. Για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να αφήνουμε μόνο τις «καλές» αξιολογήσεις. Ακόμα και αν ο κάτοχος της καταχώρησης, οποιουδήποτε πακέτου θελήσει να αφαιρεθεί μια αξιολόγηση, που δεν παραβιάζει όμως κάποιον από τους κανόνες, δεν θα αφαιρεθεί.

Σε όλες τις πλατφόρμες η συνολική εικόνα διαμορφώνεται με το μέσο όρο των αξιολογήσεων. Οπότε μία κακή και ύποπτη αξιολόγηση που έχει δημιουργηθεί με σκοπιμότητα, «θα χαθεί» αν το μεγαλύτερο ποσοστό των υπολοίπων αξιολογήσεων της καταχώρησης είναι θετικές.

Αξιολόγηση καταχώρησης (Αξιολογητής)

Ως εγγεγραμμένο μέλος της ιστοσελίδας μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε μία καταχώρηση. Μετά την δημιουργία της αξιολόγησης, μπορείτε να την βλέπετε μόνο εσείς, μέχρι να την ενεργοποιήσει κάποιος διαχειριστής. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, σε οποιοδήποτε στάδιο της αξιολόγησης, μπορείτε να την διαγράψετε. Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιαδήποτε αξιολόγηση δεν σέβεται τους όρους χρήσης.

Αυτόματες καταχωρήσεις

Μερικές καταχωρήσεις, έχουν δημιουργηθεί αυτόματα από εμάς, και ακόμα δεν έχουν συσχετιστεί με κάποιο μέλος μας. Αυτές οι καταχωρήσεις έχουν βασική δομή, χωρίς έξτρα φωτογραφίες, φόρμα επικοινωνίας, δυνατότητα αξιολόγησης, social accounts, email, website κλπ. Αν μία τέτοια καταχώρηση, αφορά εσάς, μπορείτε να την διεκδικήσετε, απλά πατώντας, το κουμπί "Διεκδίκηση καταχώρησης" στην σελίδα της καταχώρησης. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει τα στοιχεία και θα επικοινωνήσει μαζί σας και αν ταυτοποιηθεί η καταχώρηση θα περάσει στον λογαριασμό σας.

Αναφορά Καταχώρησης

Αν οποιαδήποτε καταχώρηση πιστεύετε ότι για κάποιο λόγο πρέπει να αφαιρεθεί από τους καταλόγους μας, μπορείτε να κάνετε αναφορά της καταχώρησης, από το ανάλογο κουμπί όταν είστε μέσα στην σελίδα της καταχώρησης και αναγράφοντάς μας λεπτομερέστατα τους λόγους που θέλετε να διαγραφεί η καταχώρηση. Κάποιος διαχειριστής μας θα εξετάσει προσεκτικά τους λόγους, θα κάνει την ανάλογη ερεύνα και αν κρίνει ότι πρέπει, θα αφαιρέσει την συγκεκριμένη καταχώρηση. Επίσης να τονίσουμε οτί σε καμία περίπτωση ο κάτοχος της καταχώρησης δεν θα μάθει ποιος έκανε την αναφορά.

Μηνύματα

Οι δημιουργοί των καταχωρήσεων μπορούν να λάβουν μηνύματα, μέσω της πλατφόρμας μας. Τα μηνύματα αυτά ελέγχονται από τους διαχειριστές μας και αν δεν παραβιάζουν κάποιον από τους κανόνες ενεργοποιούνται και κοινοποιούνται στους αποδέκτες οι οποίοι ειδοποιούνται με email.

Με αυτό τον τρόπο φιλτράρουμε οτιδήποτε κακόβουλο μπορεί να έχει σταλεί από κάποιον επισκέπτη ή μέλος. Αυτό όμως συνεπάγεται ότι α) οι διαχειριστές μπορούν να δουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων και β) ότι η διαδικασία ελέγχου μπορεί να διαρκέσει από 1 – 24 ώρες.

Newsletters

Κατά την εγγραφή σας στην σελίδα μας ή μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία των newsletter. Με αυτή την λειτουργία έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε με email για νέες υπηρεσίες μας και γενικά προωθητικές ενέργειες που έχουν να κάνουν με τον ιστοτοπό μας. Τα Email δεν πρόκειται να έχουν μεγάλη συχνότητα, ούτε και να γίνονται προωθήσεις με περιεχόμενο που δεν αφορούν την ιστοσελίδα μας. Την λειτουργία αυτή μπορείτε να την ενεργοποιείτε και να την απενεργοποιείτε όποτε θέλετε.

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας Newsletter από τις ρυθμίσεις σας, επηρεάζει μόνο τις προωθητικές ενέργειες και σε καμία περίπτωση τις σημαντικές ειδοποιήσεις της σελίδας μας. Ακόμα δηλαδή και να απενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία, θα συνεχίσετε να λαμβάνεται κανονικά emails που αφορούν την ασφάλεια του ιστοτόπου , τον λογαριασμό σας, των καταχωρήσεών σας, αξιολογήσεων και μηνυμάτων σας.

Επιβεβαιωμένες καταχωρίσεις

Οι επιβεβαιωμένες καταχωρήσεις, είναι αυτές που έχουν ένα μπλε σηματάκι δίπλα από τον τίτλο τους. Οι επιβεβαιωμένες καταχωρήσεις, σημαίνει ότι πληρούσαν κάποια κριτήρια και εγκρίθηκαν από εμάς. Για να γίνει η καταχώρησή σας επιβεβαιωμένη, παρακαλούμε συμπληρώστε όσο περισσότερα στοιχεία μπορείτε μέσα στην καταχώρηση. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε ότι μία καταχώρηση θα γίνει σίγουρα επιβεβαιωμένη. Στην διαδικασία επιβεβαίωσης, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω στοιχεία. Αν επιθυμείτε να ελέγξουμε καλύτερα μία καταχώρηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποποίηση ευθυνών

Η ιστοσελίδα μας, είναι ένας κατάλογος επαγγελματιών σχετικών με τον χώρο των εκδηλώσεων. Μέσα από τον ιστοτοπό μας μπορείτε να δείτε καταχωρήσεις στην περιοχή που ενδιαφέρεστε και να επικοινωνήσετε με τους κατόχους των καταχωρήσεων. Το οποιοδήποτε μέλος μπορεί να δημιουργήσει μία καταχώρηση με αληθή ή ψευδή στοιχεία. Ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να είναι συνεπής ή όχι. Για αυτό το λόγο τονίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για μη σωστή συνεργασία μεταξύ πελάτη και επαγγελματία.

Όροι χρήσης

Οι όροι χρήσης, προσπαθούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστοτόπου μας, των μελών μας και των επισκεπτών μας. Η μη τήρησή τους μπορεί να προκαλέσει διαγραφή περιεχομένου, μελών ή και μόνιμο αποκλεισμό μέλους. Οι όροι χρήσης ενδέχεται να αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες για μεγαλύτερη διασφάλιση των υπηρεσιών μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε με ενημερωτικό email αν είστε μέλος μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.