Βοήθεια

Πρώτος χορός στην Δεξίωση Γάμου

Αρχική / Άρθρα / Πρώτος χορός στην Δεξίωση Γάμου

Article photo


Πρώτος χορός στην Δεξίωση Γάμου

Ο πρώτος χορός με τον οποίο το νιόπαντρο ζευγάρι ανοίγει τη γαμήλια δεξίωση, κάποιες φορές μεταφράζεται σε μεγάλο άγχος για τους μελλόνυμφους. Ο πρώτος σας  χορός ως αντρόγυνο θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να την ξεχάσετε.  Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, ενώ συμβολίζει μία νέα αρχή.

Συνήθως το τραγούδι του πρώτου χορού είναι ένα τραγούδι που σημαίνει «κάτι» για το ζευγάρι. Ίσως το  πρώτο φιλί, ίσως την πρώτη συνάντηση, ίσως την ίδια σας την σχέση… Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο τραγούδι θα πρέπει  από κοινού να βρείτε ένα. Σημαντικό είναι να κάνετε κάποια μαθήματα χορού ώστε να μπορέσετε να υποστηρίξετε αυτό το «ειδικό» τραγούδι που έχετε επιλέξει μαζί.

Εκτός από το αυτοκρατορικό βαλς  μπορείτε να δοκιμάσετε tango ή ρούμπα ή ακόμα και μπάλο. Μπορείτε βέβαια και να διακωμωδήσετε λίγο τον πρώτο χορό επιλέγοντας τραγούδια που δεν ταιριάζουν στην περίπτωση αλλά θα βγάλουν γέλιο.

Προσοχή όμως εδώ, διότι το ζευγάρι εκτός από θάρρος θα πρέπει και να απευθύνεται σε καλεσμένους με χιούμορ!!! Η επιλογή είναι δική σας…

Πηγή: Carpediem-hall.gr


Κοινοποιήστε:
Kalamataweddings photo
Kalamataweddings

1 Αξιολογήσεις
Klimen photo
Klimen

0 Αξιολόγηση
Georgeharitos.gr photo
Georgeharitos.gr

0 Αξιολόγηση
Κτημα Χρηστιδη photo
Κτημα Χρηστιδη

2 Αξιολογήσεις

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.