Βοήθεια

Συμβουλές για τη δεξίωση του γάμου σας!

Αρχική / Άρθρα / Συμβουλές για τη δεξίωση του γάμου σας!

Article photo


Συμβουλές για τη δεξίωση του γάμου σας!

Ο γάμος είναι η επισφράγιση της αγάπης που ενώνει ένα ζευγάρι. Είναι η μέρα που γιορτάζει η αγάπη με έναν ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο. Η μέρα αυτή ξεκινά με πολλή χαρά, συνεχίζει με τη γαμήλια τελετή και ολοκληρώνεται με τη δεξίωση γάμου (που τις περισσότερες φορές κρατάει ως τις πρώτες πρωινές ώρες). Οι δεξιώσεις αποτελούν ένα έθιμο και στη χώρα μας, γεγονός που αγχώνει το ζευγάρι, το οποίο επιθυμεί να είναι όλα στην εντέλεια. Η τέλεια και αξέχαστη δεξίωση είναι αυτή, στην οποία οι καλεσμένοι φεύγουν κουρασμένοι από το χορό, χορτασμένοι από το εκλεκτό φαγητό και ευτυχισμένοι με την ευτυχία των νεονύμφων νωρίς τα χαράματα της επομένης μέρας.

Για τους λόγους αυτούς, το ζευγάρι προσπαθεί να οργανώσει την τέλεια δεξίωση ψάχνοντας ανάμεσα σε πολλές αίθουσες δεξιώσεων και απευθυνόμενο σε πολλές εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων -μέχρι να βρει το κλειδί για την επιτυχία της οργάνωσης.

Inside Article Photo

Η επιτυχία της δεξίωσης εξαρτάται από τρία κύρια σημεία, τα οποία αφορούν την επιλογή του χώρου, τη διακόσμηση αυτού και το φαγητό.

  • Κτήμα, κέντρο ή αίθουσα δεξιώσεων; Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι οι χώροι που έχουν κάνει την εμφάνισή τους γύρω από τη διοργάνωση δεξιώσεων γάμων και δεξιώσεων βαφτίσεων. Ειδικά στα προάστια της Αττικής με τις πιο ελεύθερες εκτάσεις, έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά κτήματα με απέραντες εκτάσεις και όμορφο περιβάλλον. Το μεγαλύτερο όμως αρνητικό αυτών είναι η απουσία εμπειρίας στον τομέα. Η επιλογή του κατάλληλου χώρου έχει αποδειχθεί μια αρκετά δύσκολη υπόθεση και τη λύση δίνει κυρίως το ύφος του γάμου που θα επιλέξει το ζευγάρι.

Μια αίθουσα δεξιώσεων -σε αντίθεση με το κτήμα- προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες για εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο χαρακτήρα και στην αισθητική σας δεξίωση. Η διακόσμηση μπορεί να κινηθεί πιο άνετα σε πολλά επίπεδα, φέρνοντας το χώρο «στα μέτρα» σας, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα -ο κόσμος απολαμβάνει την ατμόσφαιρα της θαλπωρής και δεν «χάνεται» απλώνοντας στο χώρο. Τέλος, οι αίθουσες εκδηλώσεων, και πιο συγκεκριμένα αυτές των ξενοδοχείων, έχουν το συντριπτικό πλεονέκτημα της εγγύησης και της επιτυχίας χάρη στην πολυετή παρουσία τους στο χώρο.

  • Διακόσμηση χώρου: Η διακόσμηση ενός χώρου είναι αυτή που θα κάνει τη δεξίωση «δικιά» σας. Η εξατομίκευσή της καθορίζεται από τις πρωτότυπες επιλογές που θα κάνετε, οι οποίες θα δώσουν χαρακτήρα στη δεξίωση. Το ζητούμενο είναι η δικιά σας να αποτελέσει τη διαφορά ανάμεσα στις υπόλοιπες.

Η επιλογή στη διακόσμησή σας μπορεί να καθοριστεί αφενός από την εποχή που θα παντρευτείτε ή αφετέρου από το γούστο σας και τις προτιμήσεις σας. Το παν είναι η έμπνευση και η διάθεση για πρωτοτυπία..

  • Catering: Το catering της δεξίωσης του γάμου σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και με εκλεπτυσμένες γεύσεις. Θα πρέπει να έχει ποικιλία πιάτων για να καλύπτει κάθε γαστριμαργική προτίμηση, ποιότητα υλικών και λεπτότητα γεύσεων. Δε θέλετε σε καμία περίπτωση οι καλεσμένοι σας να φύγουν νηστικοί και δυσαρεστημένοι. Και κακά τα ψέματα, ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι. Ιδιαίτερη μέριμνα επιπρόσθετα θα πρέπει να δοθεί στα κρασιά που θα επιλέξει το ζευγάρι και στο cocktail καλωσορίσματος στη δεξίωση, καθώς αυτό θα τους δώσει μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Πηγή:  Partyspirit.gr


Κοινοποιήστε:
Bookdj.gr photo
Bookdj.gr

0 Αξιολόγηση
Κτημα Χρηστιδη photo
Κτημα Χρηστιδη

2 Αξιολογήσεις
Georgeharitos.gr photo
Georgeharitos.gr

0 Αξιολόγηση
Klimen photo
Klimen

0 Αξιολόγηση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.