Βοήθεια

Τι συμβολίζουν τα λουλούδια που θα διαλέξετε;

Αρχική / Άρθρα / Τι συμβολίζουν τα λουλούδια που θα διαλέξετε;

Article photo


Τι συμβολίζουν τα λουλούδια που θα διαλέξετε;

Εσείς γνωρίζετε τη “γλώσσα των λουλουδιών” ; Σε μια τόσο σημαντική ημέρα, όπως η ημέρα του Γάμου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε το συμβολισμό και τη σημασία των λουλουδιών που θα διαλέξετε.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τη σημασία και την ερμηνεία των λουλουδιών που θα επιλέξετε για τη Διακόσμηση της Αίθουσας Δεξιώσεων, για την Ανθοδέσμη σας ακόμα και για το Στολισμό της εκκλησίας.

Τριαντάφυλλο

Ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο γνωστά λουλούδια στον κόσμο. Γενικά Συμβολίζει τον Έρωτα, το Πάθος και την Αγάπη. Ανάλογα με το χρώμα του τριαντάφυλλου αλλάζει και ο Συμβολισμός. Το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνότητα, την ομορφιά τη στοργή και την αγάπη. Το κόκκινο τριαντάφυλλο παραπέμπει στο φλογερό πάθος και στο μεγάλο έρωτα, ενώ το ροζ τριαντάφυλλο συμβολίζει την ευγένεια, την ευτυχία, την κομψότητα και τον αλληλοσεβασμό του ζευγαριού.

Κρίνος

Αυτό το όμορφο λουλούδι συμβολίζει την αγνότητα. Είναι συνδεδεμένο με την κομψότητα και την ομορφιά και μπορεί να δώσει μια elegant χροιά και σοφιστικέ ατμόσφαιρα στο Γάμο σας.

Τουλίπα

Η τουλίπα συμβολίζει την αθάνατη αγάπη… Οποιοδήποτε χρώμα τουλίπας και αν επιλέξετε ο συμβολισμός παραμένει ο ίδιος. Δηλώστε την παντοτινή αγάπη σας και επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο για το Στολισμό του Γάμου σας.

Μαργαρίτα

Η μαργαρίτα παραπέμπει στην απλότητα, στη σεμνότητα και στην τρυφερότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο  και όμορφο λουλούδι αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο στις νυφικές ανθοδέσμες. Αν θέλετε να δηλώσετε την τρυφερότητα σας συνιστούμε να το τολμήσετε…

Ορχιδέα

Η ορχιδέα συμβολίζει την ποιότητα του χαρακτήρα του Ζευγαριού και την αρχοντιά. Παραπέμπει στην ομορφιά και στη μεγαλοπρέπεια της ψυχής του ζευγαριού.

Ελιά

Η ελιά είναι διαχρονικά το τελειότερο προϊόν της ελληνικής φύσης… Συμβολίζει εκτός από τη γνήσια ελληνικότητα, τη γαλήνη, την προστασία,την ευφορία και τη γονιμότητα.

Τα λουλούδια ανεξάρτητα των συμβολισμών είναι πάντα για να ομορφύνουν την ομορφότερη ημέρα της Ζωής σας. Δίνουν χρώμα στο χώρο και φτιάχνουν τη διάθεση και την ατμόσφαιρα.
Για να τραβήξετε την προσοχή και να εντυπωσιάσετε τον κόσμο σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπάνια λουλούδια.

Πηγή: Carpediem-hall.gr


Κοινοποιήστε:
Bookdj.gr photo
Bookdj.gr

0 Αξιολόγηση
Κτημα Χρηστιδη photo
Κτημα Χρηστιδη

2 Αξιολογήσεις
Georgeharitos.gr photo
Georgeharitos.gr

0 Αξιολόγηση
Kalamataweddings photo
Kalamataweddings

1 Αξιολογήσεις
Klimen photo
Klimen

0 Αξιολόγηση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.