Το Catering “Γεύσης Θύμισες» της οικογένειας Κουκούτση, σας υποδέχεται στο Εξοχικό Κέντρο της στα Γιαννιτσάνικα αλλά και στους συνεργαζόμενους χώρους φιλοξενίας δεξιώσεων από την ευρύτερη περιοχή, για να σας προσφέρει την άριστη εξυπηρέτηση με το εξαιρετικό φαγητό της σε κάθε μοναδική σας εκδήλωση.

Η Οικογένεια Κουκούτση δημιουργεί κάθε συνταγή όπως παλιά, ακριβώς όπως τότε που οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν με ευλάβεια αγνά και φρέσκα υλικά στη μαγειρική τους. Με μεράκι όπως και τότε, προετοιμάζουμε κάθε νοστιμιά για το τραπέζι, ανοίγουμε χειροποίητο φύλλο για τις πίτες, μαρινάρουμε τα κρεατικά, σιγοβράζουμε τις σάλτσες, επιλέγουμε τα πιο φρέσκα μυρωδικά και χορταρικά για τις σαλάτες.

Οι ‘γεύσεις που αγαπάμε’, όπως το τρυφερό παραδοσιακό Χοιρινό με Πατάτες στο φούρνο, το φρέσκο Αρνάκι στη Λαδόκολλα, το Μοσχαράκι στην πήλινη γάστρα, η ξεροψημένη Γουρνοπούλα, οι Χειροποίητες Πίτες με μυρωδικά και χορταρικά του Ταΰγετου, η ποικιλία Τυριών Μεσσηνίας, τα σπιτικά Ορεκτικά και τα ντόπια Μεζεδάκια, έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια τις καρδιές όλων και τις ετοιμάζουμε με μεράκι, αγάπη και περηφάνια.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε την οργάνωση της εκδήλωσής σας, να ανακαλύψουμε τις προτιμήσεις και τους συνδυασμούς που επιθυμείτε και να δοκιμάσουμε μαζί τα πιάτα που σας αρέσουν.
Επικοινωνία